Private Office – Georgetown

When one sees this space before our renovation it’s hard to recognize that the after shots are from the same space ! For this Georgetown office, we removed the existing carpet tiles and ceiling and gave the area  a complete face lift. The office has an open plan concept with partial height resin panels to create a sense of privacy between the conference room and seating area to the remainder of the plan. We created three separate desk areas for individuals to work on tasks privately. Between each of the desks we designed custom storage units. For the floors we specified a commercial rated vinyl plank tile that not only created a warm, neutral tone but also helped with acoustical privacy in the open office. The colorful resin panels and upholstered seating created the perfect balance for the neutral architectural finishes we selected.

DSC04282

DSC04276

DSC04267

2_After

DSC04288

 

 Before Renovation

2_Before 5_Before

Leave a Reply